» » Falling Skies

Falling Skies S02E05 (2012)

Serija Falling Skies počinje u sveopćem kaosu nakon napada vanzemaljaca koji je veći dio svijeta ostavio onesposobljenog. 6 mjeseci nakon prvotnog napada nekolicina preživjelih se okuplja izvan područja velikih gradova kako bi započeli sa teškom zadaćom pružanja otpora. Svaki dan je nova kušnja za preživljavanje, jer "građani vojnici" moraju zaštititi ljude koji su pod njihovom skrbi, a vode i kampanju protiv okupatorske vanzemaljske sile.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
bojanazlato   (2014-07-04 6:25 PM)
krece ozbiljna prica super ste hvala VN

+1   Spam
Dony87   (2014-04-05 2:57 PM)
Salabajzerrr kao i ostali ne kapiram zasto i dalje gledate seriju ako vam se ne svidja i povrh svega stavljate tako prazne i glupe komentare sto su na neki nacin spoileri,vreme je da odrastes i prestanes da gledas ono sto ti se ne svidja i ne ostavlaj ovako glupe komentare, i nista licno.;)

-2   Spam
salabajzerrr   (2013-12-04 3:26 AM)
da da,prvo se ljubakaju,posle ispadnje frka,a na kraju je doca okrpi za tili cas,i na kraju izresetana ustane za 2h da ide u akciju ....  u akciji ponovo ispadne frka,svi se pokupe i zivi se vrate natrag,pitaj boga kako i na kraju ispadne kao da se nista od toga nije ni desilo...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|