» » Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead S03E02 (2017)

Popularna serija The Walking Dead nas postavlja u svet u kojem je virus zombija već zbrisao većinu populacije, ali kako je svet izgledao kada se zaraza tek pojavila? Radnja ove spin-off serije je smeštena u Los Anđeles i biće usredsređena na nove likove i slučajeve. Vraća nas u vreme kad je opasnost vrebala bukvalno iza svakog ćoška i ono što vas je najlakše moglo ubiti bila je vaša vlastita neopreznost i nedoživljavanje sveta oko vas koji se brzo menja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Mala_CicaMaca   (2017-06-08 5:27 AM)
Čista borba za život...ko zna kko bi se mi snašli zbunjen
Trebalo bi da u ovoj seriji žena bude glavna (Medison mi je cool.jaka,pametna).Svidja mi se serija i ne bi trebali da je poredimo sa TWD 
P.S.Veliko HVALA što ste ovako brzo ubacili epizode jedna za drugom.

+1   Spam
Guruman   (2017-06-07 11:52 PM)
У старту су зезнули зато што су од обичне породице кренули као да праве неке ратнике у равни са Риковом групом где су он као бивши поицијски шериф, Мишон, бивши војници, ватрогасци, ловци, Дерил... а који су годинама пролазили тешке невоље и битке да би негде и реално постали јаки. Капирам да је Тревис жив, али овде су ми Алиша, Лусијана и Ник најбољи ликови, сви други су заменљиви. Можда су из наведених разлога и потребни нови ликови да освеже и спасу серију.

+1   Spam
justalexzandra   (2017-10-14 6:11 AM)
Nije da se ne slažem sa tobom ali...MISLIM da su bas to i hteli da postignu.Jednu običnu porodicu,obicne ljude koji se nisu nikada nalazili u velikoj opasnosti,nisu se čeličili i sad...KAKO se snaći kad se jednog jutra probudiš i vidis sve ovo...mislim da su baš to hteli da opišu.Ovaj mali dzanki kontam da je snalažljiv i luuuud a Medison nije baš za potceniti i zameniti jer sad baš žena treba(uz pomoć jakog muškarca nikako tu ne ubrajam ovog njenog) da vodi grupu a i ona se bas fino snašla  :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|