» » Fear the Walking Dead

Fear the Walking Dead S05E13 (2019)

IMDb rating
Popularna serija The Walking Dead nas postavlja u svet u kojem je virus zombija već zbrisao većinu populacije, ali kako je svet izgledao kada se zaraza tek pojavila? Radnja ove spin-off serije je smeštena u Los Anđeles i biće usredsređena na nove likove i slučajeve. Vraća nas u vreme kad je opasnost vrebala bukvalno iza svakog ćoška i ono što vas je najlakše moglo ubiti bila je vaša vlastita neopreznost i nedoživljavanje sveta oko vas koji se brzo menja.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
loading...
loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
bondzo777   (2019-09-11 10:41 PM)
kome se ovde obratiti za reklamaciju_ da li ste svesni da 20 puta moram da iklonim reklame da bih pustio seriju? dva puta 15 sekundi cekanja u vidu videa i jedno 15 puta da serija pocne na one nove prozore koji iskacu, ova igra zivaca nije vam uopste ok
Odgovor: Kao sto i sami vidite te reklame su u videu, a ne kod nas, znaci server na kojem se nalazi sadrzaj pusta to, a ne mi. :)

+2   Spam
Guruman   (2019-09-12 11:08 PM)
Ne samo što nije do sajta nego do samog sadržaja, nego prijatelju i generalno ipak moramo imati u vidu da gledamo besplatno. Značimo i mi sajtu, ali opet malo realnosti. Poz.

+1   Spam
Guruman   (2019-09-11 10:25 PM)
Обзиром на то да бих ја много више простора дао пријатељству Алише и Лусијане, волео бих да Лиши сада "полуди".  :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|