» » Firefly Lane

Firefly Lane S02E12 (2023)

Serija ‘Firefly Lane’ nastala je po istoimenom romanu Kristin Hannah, autorice koja potpisuje i hitove ‘Slavujeva pjesma’ i ‘Zimski vrt.’ Radnja nas vodi kroz tridesetak godina dugo putovanje kroz prijateljstvo Tully Hart i Kate Mularkey, dvije karakterno dijametralno različite žene. Paralelno ih upoznajemo 70-ih godina u njihovoj ulici Firefly Lane u koju se kao tinejdžerka Tully tek useljava, zatim u 80-ima kad polako kreću u karijere i veze koje će ih u konačnici oblikovati u osobe kakve jesu u 2003. godini koja u seriji predstavlja sadašnjost. Tully je ambiciozna, inteligentna, brza i oštra, ali istovremeno emocionalno potpuno oštećena. Kate je mirna, staložena i ljupka te potpuno nesposobna izraziti svoje mišljenje ili želje. Tully postaje poznata TV voditeljica, a Kate majka kojoj je obitelj prioritet. Potpuno drugačije, njihovo prijateljstvo ih drži kroz sva veselja, ali i tragedije u odrastanju i životu. Na neobičan način obje žive u međusobnim sjenama; Kate ne dolazi do izražaja zbog Tully, dok Tully ostaje u drugom planu na svim životnim poljima, osim u karijeri.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|