» » First Wave

First Wave S01E02 (1998)

Bivši kradljivac Cade Foster otkriva da vanzemaljci vrše eksperimente na ljudima kao dio prvog vala njihove invazije na naš svijet. Odlučio im se suprotstaviti uz pomoć teoretičara zavjera poznatog kao "Ludi" Eddie, koji mu je pomogao otkriti važnost Nostradamusovog proročanstva iz 1564. godine o uništenju Zemlje u tri vala od strane vanzemaljaca znanih kao Guai. Cade i njegovi saveznici nastoje koristiti Nostradamusove kvatrine koje će ih odvesti do aktivnosti vanzemaljaca.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
Vesnabv   (2017-11-27 11:47 PM)
Kada su izmišljeni prvi kompjuteri, Amerikanci su pokušali da dešifruju Nostradamusove Katrene i Centurije, ali ne znam da li su uspeli sve, jer samo je nekoliko njih "procurilo" u javnost. Čitala sam Nostradamusova proročanstva pre dugo, dugo vremena, ali nisu bila prevedena, nego u originalu, i naravno, nisam ništa razumela :) U to vreme pre nekih 45 godina, pisalo se u štampi da je Nostradamus ključ za dešifrovanje svojih Katrena ostavio sinu, ali su oni "izgubljeni". Inače, epizoda je odlična, zabavna i vredi pogledati. :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|