» » Fors-mazhor

Fors-mazhor S01E01 (2017)

IMDb rating
U privatnoj klinici jednog provincijskog grada izvršena je ilegalna plastična operacija, kojom je sasvim izmenjen izgled lokalng šefa mafije. Mafijaša pronalazi plaćeni ubica i daje mu smrtonosnu injekciju. Sve se dešava dok je na noćnom dežurstvu medicinski tehnčar Vitja - fini i bezazleni momak, koji studira medicinu, ali padne u nesvest čim vidi krv. Kad začuje buku, Vitja požuri kod pacijenta koji se grči i da mu sedativ, nakon čega ovaj prestane da daje znake života. Vitja je ubeđen da je pacijent umro njegovom greškom, a iznenada se pojavi banda, koja je došla po svog šefa. Vitja glumi šefa mafije i tako upada u avanturu koja će mu potpuno izmeniti život.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
cajtung   (2021-03-21 5:47 PM) [Sadrzaj]
dobra :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|