» » Fringe

Fringe S02E06 (2009)

IMDb rating
Fringe Division odjel je FBI-a koji je oformljen kako bi istražio niz čudnih događaja, naoko nepovezanih, koji se u određenom Uzorku (The Pattern – kako se službeno naziva) događaju u različitim delovima sveta. Odjel se susreće s ubrzanim starenjem, teleportacijom, mutiranim virusima, telepatijom, naprednom tehnologijom nepoznata porijekla… Fringe je serija koja nastavlja tamo gdje su stali Dosjei X s primjesama Zone sumraka, s time da stvari stavlja u donekle realnije okvire, i dodaje elemente akcije.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
justalexzandra   (2017-11-09 6:12 AM) [Sadrzaj]
Obozavam ovog crnca glumio je i u seriji LOST koliko se secam.On i onaj glumac iz Spartakusa i Teksas midnajt (takodje crnac,nisam rasista nego ne znam im imena) su baš neobični i žestoki  ;)

0   Spam
Atina1   (2016-10-09 11:02 PM) [Sadrzaj]
Neobicna epizoda :D

0   Spam
ponizni   (2014-07-22 5:22 PM) [Sadrzaj]
epizoda ne radi xd
Odgovor: munjamix
Popravljeno je ali neispravne linkove ne pisite u komentare , nego ih prijavljujte u temu Prijavi neispravan sadrzaj koja se nalazi ispod svakog video plejera.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|