» » Fringe

Fringe S03E05 (2010)

IMDb rating
Fringe Division odjel je FBI-a koji je oformljen kako bi istražio niz čudnih događaja, naoko nepovezanih, koji se u određenom Uzorku (The Pattern – kako se službeno naziva) događaju u različitim delovima sveta. Odjel se susreće s ubrzanim starenjem, teleportacijom, mutiranim virusima, telepatijom, naprednom tehnologijom nepoznata porijekla… Fringe je serija koja nastavlja tamo gdje su stali Dosjei X s primjesama Zone sumraka, s time da stvari stavlja u donekle realnije okvire, i dodaje elemente akcije.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
-1   Spam
BojanSimonovic   (2013-04-05 8:12 PM) [Sadrzaj]
Preskocene epizode boga pitaj koja je ova

+3   Spam
Otrovnica   (2013-02-16 3:11 PM) [Sadrzaj]
Sredjeno!

I da napomenem, nismo mi krivi ako serveri kojim slucajem obrisu i zamene snimke...mi ako vidimo problem sredicemo ga...a vi malo bolje procitajte upustvo, jer nemoguce da pojedini imaju problem sa svakom epizodom, a neko ni sa jednom! :)

-1   Spam
emptyEG   (2013-02-16 6:23 AM) [Sadrzaj]
ni ova epizoda ne radi.....MOLIM ADMINA/E da srede ovo i ako nije problem posto skoro svaka 3 epizoda ima problem da ucita ili sa prevodom....da pogledaju i da srede seriju....THX

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|