» » From Dusk Till Dawn

From Dusk Till Dawn: The Series S01E04 (2014)

IMDb rating
Bazirana na istoimenom kultnom filmu, serija je natprirodna kriminalistička saga, centrirana na pljačkašu banke, Setu, i njegovom nasilničkom, nepredvidivom bratu, Ričardu (Ričiju), koje traži FBI i teksaški rendžeri Erl i Fredi, nakon pljačke banke gde je nekoliko ljudi poginulo. Dok beže u Meksiko, Set i Riči susreću bivšeg sveštenika Džejkoba i njegovu porodicu i uzimaju ih za taoce. Koriste njihov auto da pređu granicu, ali haos nastaje kada naiđu na striptiz klub koji je pun vampira. Primorani su da se bore do zore kako bi izašli živi. Serija produbljuje ton filma, dodaje nove likove i priče i razvija mezoameričku mitologiju stvorenja koja se kriju unutar kluba.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
misha82   (2016-09-18 3:45 PM) [Sadrzaj]
isto tako kod mene, dok mi kod devojke na njenom racunaru radi

0   Spam
bremorebre   (2016-08-30 8:10 PM) [Sadrzaj]
Ne radi i izbacuje sledecu poruku: We are sorry!
We can't find the file you are looking for. It maybe got deleted by the owner or was removed due a copyright violation.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|