» » From Dusk Till Dawn

From Dusk Till Dawn: The Series S02E08 (2015)

IMDb rating
Bazirana na istoimenom kultnom filmu, serija je natprirodna kriminalistička saga, centrirana na pljačkašu banke, Setu, i njegovom nasilničkom, nepredvidivom bratu, Ričardu (Ričiju), koje traži FBI i teksaški rendžeri Erl i Fredi, nakon pljačke banke gde je nekoliko ljudi poginulo. Dok beže u Meksiko, Set i Riči susreću bivšeg sveštenika Džejkoba i njegovu porodicu i uzimaju ih za taoce. Koriste njihov auto da pređu granicu, ali haos nastaje kada naiđu na striptiz klub koji je pun vampira. Primorani su da se bore do zore kako bi izašli živi. Serija produbljuje ton filma, dodaje nove likove i priče i razvija mezoameričku mitologiju stvorenja koja se kriju unutar kluba.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
gordana984   (2015-10-21 6:47 PM) [Sadrzaj]
eto i sa drugog kompa sam skinula i mozilu i operu i javu i opet nece da mi ocita .
Odgovor: Pa vidite da vam na playeru ne pise java nego extensions, a iznad playera pise objasnjenje za to. :)

Serija radi iz prve i ucitava odlicno: http://prntscr.com/8tr3d5

Ako neka epizoda ne radi (a imate extensions) prijavite u neispravan sadrzaj kako je naznacen, a ne u komentare. Link do teme za priavu je ispod svakog videa. Serveri cesto obrisu sadrzaj pa se mora zameniti, to ne znamo dok neko ne prijavi. :)

0   Spam
gordana984   (2015-10-21 6:25 PM) [Sadrzaj]
gledam 6 epizoda normalno a 7-8 nesto fali .i nije problem do saita. i sada n8sam nista dirala pre vaseg odgovora pa ova epizoda se ocitava normalno ali prethodna ne....
sta opet neznam da stisnem par dugmica....

0   Spam
gordana984   (2015-10-21 5:17 PM) [Sadrzaj]
sta nas stalno drkate te skini ovo ,te skini ono.....i opet serije nerade....koji vam je k.... vise
Odgovor: 1) Naucite se kulturnom komuniciranju.
2) To sto vi ne znate da pokrenete nesto nije problem do sajta vec do vas.
3) Mi smo sve lepo objasnili i bukvalno uokvirili u crveno hoce oci da izbije samo treba da pogledate (traje krace nego da se napise komentar) i nalazi se iznad svakog playera.
4) Mi ne hostujemo sadrzaj pa da "izmisljamo" neka pravila, u svako doba mozete da naucite engleski i gledate na stranim servrima, ukoliko hocete sa prevodom onda morate da instalirate to sto ti isti serveri (a ne mi) traze da bi se omogucio prevod.
5) Google chrome vise ne podrzava javu i ako koristite njega predjite na mozilu ili operu, ili proverite ako na sadrzaju imaju 2 linka (sto je cesto), mozda za jedan ne treba java.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|