» » From Dusk Till Dawn

From Dusk Till Dawn: The Series S03E01 (2016)

IMDb rating
Bazirana na istoimenom kultnom filmu, serija je natprirodna kriminalistička saga, centrirana na pljačkašu banke, Setu, i njegovom nasilničkom, nepredvidivom bratu, Ričardu (Ričiju), koje traži FBI i teksaški rendžeri Erl i Fredi, nakon pljačke banke gde je nekoliko ljudi poginulo. Dok beže u Meksiko, Set i Riči susreću bivšeg sveštenika Džejkoba i njegovu porodicu i uzimaju ih za taoce. Koriste njihov auto da pređu granicu, ali haos nastaje kada naiđu na striptiz klub koji je pun vampira. Primorani su da se bore do zore kako bi izašli živi. Serija produbljuje ton filma, dodaje nove likove i priče i razvija mezoameričku mitologiju stvorenja koja se kriju unutar kluba.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
skorpio76   (2018-12-29 1:14 AM) [Sadrzaj]
dobra

0  
LAstrumfi   (2016-08-29 12:15 PM) [Sadrzaj]
Ja sam mislila da je ovo sreija skroz zavrsila ... jako dobar nastavak ... gj svaka casta
ova 3 sezona je vrh mnogo dobar pocetak :)

0   Spam
Troll   (2016-08-28 6:41 AM) [Sadrzaj]
Extra epizoda ova sezona ce da bude odlicna. Kao i prosle 2 sezone gj

0   Spam
lidijaz   (2016-08-27 1:42 PM) [Sadrzaj]
gj

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|