» » Game of Thrones

Game of Thrones S02E07 (2012)

Game of Thrones (Igra Prijestolja) srednjovjekovna je fantazija bazirana na seriji romana Georgea R. R. Martina smještena u izmišljenom svijetu Sedam kraljevina i prati dinastička previranja i borbu nekoliko Kuća za kontrolu nad Željeznim prijestoljem. Osim međusobnih borbi plemićkih obitelji, stanovništvu prijeti natprirodna invazija s ledenog sjevera, prognana zmajeva princeza koja želi povratiti obiteljsko naslijeđe te zima koja će trajati godinama. Nakon sumnjive smrti namjesnika kralja Roberta Baratheona, on sa svojom kraljicom Cersei iz bogate i iskvarene obitelji Lannister kreće na putovanje na sjever svome prijatelju knezu Eddardu Starku od Oštrozimlja, od kojega zatraži za postane novi Kraljev Namjesnik. Eddard nevoljko pristaje i tu započinje epska priča o časti i izdaji, ljubavi i mržnji, tajnama i osveti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-11-16 5:58 PM)
gj

0   Spam
johnnz4   (2015-06-22 6:45 PM)
gj

+10   Spam
jelenac83   (2012-10-24 0:08 AM)
hvala bogu da ima samo 10 epizoda jer ne bi mogla da se mrdnem od monitora, mnogo interesantna serija sladoled

+3   Spam
slavisajujic   (2012-05-15 8:24 PM)
ben i rikon su zivi, teon je spalio drugu decu da bi se dokazao pred drugima, ali skupo ce platiti svoje greske.. knjige su fantasticne!

+4   Spam
wendigo   (2013-04-26 3:55 PM)
Druže, gdje si našao knjige ? Ubijam se tražeći ih.  Serija je izuzetno dobra, a knjige ne mogu ni da zamislim .  :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|