» » Gossip Girl

Gossip Girl S04E08 (2010)

IMDb rating
Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu.Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku. Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
skubi77   (2016-10-13 7:28 PM) [Sadrzaj]
Smor... Serija je bila odlicna u prve dve sezone, a u trecoj su vec krenuli da banalizuju. Ne mogu da verujem da se sada sve svodi na Serenino menjanje momaka kao carapa i na Chuck i Blaire on-off vezu.
Upropastise seriju.... >(  >(  >(

+3   Spam
Anchy-zg   (2012-07-18 10:24 PM) [Sadrzaj]
Obožavam ovo društvo. Blair, Chuck, Serena i Nate. Najdraži su mi Blair i Chuck. Super su par, a u ovoj epizodi su bili zakon na baletu *.*

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|