» » Gossip Girl

Gossip Girl S06E04 (2012)

Gossip Girl je američka tinejdžerska serija o životu tinejdžera, učenika elitne njujorške škole na Menhetnu.Međutim, glavni lik u seriji je zapravo Gossip Girl, anonimna devojka koja svojim blogom utiče na živote teen-elite u Njujorku. Serija obiluje neizvešnošću, dramom, skandalima, intrigama, prevarama – svim onim što čini života bogatih i slavnih. Iako u početku deluju nepovezano, tokom serije će se ispostaviti da su svi likovi povezani mnogim mračnim tajnama, koja kad tad bivaju otkrivene. Duhovi prošlosti proganjaju i njihove roditelje.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
tolinkaTOXI   (2012-12-15 11:04 PM)
slazem se sa Emily_Bfmv_Tuck :D

0   Spam
kristijan   (2012-11-19 1:38 AM)
xo xo gossip boy

0   Spam
slatkamala   (2012-11-11 3:53 AM)
DIVNI STEEEEEEEEE!!!!!!!!!! andjeo

+4   Spam
Emily_Bfmv_Tuck   (2012-11-10 8:50 PM)
Ne znam zasto, ali ova serija meni predstavlja stvarno nesto posebno . Nisam tip devojke koja voli ovakve stvari . U roku od 3 nedelje sam odgledala svih 5 sezona . Nocima nisam spavala . Priznajem, leto je bilo . Njihov svet kao da me je obuzeo . Zao mi je sto je ovo poslednja sezona . Toliko mi je zao da se plasim da pocnem da gledam nove epizode . Zato sto znam da su poslednje . Xo . Xo .
pospana

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|