» » Grantchester

Grantchester S03E06 (2017) Kraj Sezone

Radnja ove 6-delne serije odvija se u Grantchesteru, malom mestu u blizini Cambridgea. U središtu priče je Sydney Chambers (James Norton), harizmatični i šarmantni sveštenik koji, potaknut ubistvom jednog od svojih meštana, počinje istraživati zločin. "Partner" će mu biti Geordie Keating (Robson Green), neuredni i nezadovoljni policijski inspektor.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
NemanjaMikser   (2017-12-05 10:16 PM)
Super, šteta što ima samo 6 epizoda po sezoni. Trebalo bi' da bude i 4 sezona, mada i dalje nije krenulo snimanje, a priča se i da možda glavni glumac Sidni, tj Dzejms Norton napušta seriju. Bilo bi' šteta ali videćemo. :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|