» » Grey's Anatomy

Grey's Anatomy S07E16 (2011)

 Oni su mladi, željni znanja, neumorni i radoznali. Pet diplomaca zapocinje stažiranje u jednoj od najpoznatijih bolnica na svetu - Seattle Grace. Njihovi privatni životi postaju podredeni pacijentima i nauci, ali i njihovom novom mentoru, dr Mirandi Bailey, koja je rešila da, po svaku cenu, od njih napravi najbolje specijaliste.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Korisnica   (2014-05-02 10:19 AM)
Doktor Stark deluje prilicno jezivo,kao da mu fali neka daska u glavi.Iako je dobar lekar ocigledno,nesto ne stima-kao da se leci ili se lecio od necega sto nije izleceno ili zivi sa nekom bolescu koju kontrolise lekovima a koja ga ne ometa u obavljanju posla.Ostavlja utisak coveka kome nesto fali.
Igranje golfa na krovu zgrade bilo bi sjajno da neko objasni-to je bolnica a takve stvari su zabranjene sigurno te ne vidim svrhu toga.Nema smisla ni logike u toj sceni koje se ponavlja kroz neke epizode.

+2   Spam
lily666   (2012-11-24 1:27 AM)
Pih, ja sam navijala za Avery i Keppner :(

0   Spam
Mala_CicaMaca   (2014-05-17 2:34 PM)
i ja isto,ona je baš ono nevino-preslatka ali do kraja,ko zna ko će se sve smuvati,raskinuti i sve to u bolničkom krugu,prijatelji postaju ljubavnici,što se meni ne svidja,ali ok serija preljubnika hehe

+3   Spam
lily666   (2012-11-24 0:47 AM)
Mislila sam da su dosada izbacili ovog retardiranog kvazi-doktora Starka.Ljigava matora drtina! >( >(

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|