» » Hannibal

Hannibal S01E07 (2013)

IMDb rating
Glavna zvijezda Hannibala je Hugh Dancy u ulozi Willa Grahama, brilijantnog, empatičnog FBI profilera koji je u stanju mentalno pronaći uvrnute misli i metode najtraženijih serijskih ubojica. Njegov šef Jack Crawford, koji je zauzdao Willovu opasnu sposobnost da čita misli, prepoznaje njegovu potrebu za psihijatrijskom pomoći nakon posebno uznemirujućeg slučaja. Kao rezultat, Will se nađe pod skrbi vrlo cijenjenog psihijatra dr. Hannibala Lectera. Will to ne zna, ali postoji razlog zašto dr. Lecter ima posebno uvid u ove grozne kriminalne slučajeve i psihopate koji ih počine. Ono što slijedi je psihološka igra postavljena protiv suočenih svijetova dobra i zla gdje je linija nejasna, elegancija izaziva horor i ništa nije kako se čini.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Maginja   (2015-01-14 4:32 PM) [Sadrzaj]
hmm
zanimljiva epizoda

0   Spam
Belmadonna   (2013-05-12 4:56 PM) [Sadrzaj]
Serija je odlicna,ali ovdje mi se ne svidja kako predstavljaju MJ-a -.-'

+4   Spam
_Danijel_   (2013-05-11 11:25 PM) [Sadrzaj]
Majku im boziju pa ja cu zvog ove njihove serija morati da nadjem psihijatra, toliko te vrti tamo amo da ne znas ko je ko i u koga sumnjas.  %)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|