» » Haven

Haven S05E04 (2014)

Duboko u središtu države Maine nalazi se gradić Haven u kojeg su ljudi sa posebnim mogućnostima generacijama doseljavali jer im je sam grad te mogućnosti prigušavao i omogućavao im da vode normalan život. Barem, do nedavno. Kada je FBI agentica Audrey Parker (Emily Rose) poslana u Haven da riješi ubojstvo lokalnog bivšeg zatvorenika, ona hvata ubojicu ali otkriva i mnogo dublju misteriju o ovom gradu. Svaki tjedan, kako se uspavane mogućnosti stanovnika grada bude, Audrey pokušava zadržati te nadprirodne sile u zaljevu dok otkriva mnoge misterije u Havenu, ukljućujući u onu koja je vezana uz njenu prošlost u ovom neobičnom mjestu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Atina1   (2016-08-29 10:15 AM)
Postoji dobar film na tu temu - tri lica eve
O jedinom medicinski zabelezom slucaju gde je zena imala 3 lika u sebi.

-2   Spam
Vesnabv   (2014-10-04 0:42 AM)
Dobro uradjeno i dobro odglumljeno. Podvojena ličnost ili čak više njih u jednoj osobi, nije tako čest slučaj, ali Američki neuropsihijatar Scott Peck, više od 30 godina je proučavao, izmedju ostalih, i ovu vrstu neuropsihijatrijske bolesti i to opisao u svojim knjigama "Put kojim se redje ide" i nastavku knjige, "Put kojim se i dalje redje ide". Odlična epizoda, preporuka za celu seriju :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|