» » Iron Fist

Iron Fist S01E04 (2017)

IMDb rating
Nakoj Daredevila, Jessica Jones i Luke Cage-a Netfilix nam donosi novog heroja Marvelovog univerzuma. Danny Rand, bogati naslednik koji je smatran mrtvim se vraća u New York nakon mnogo godina. Kao i njegovi saborci iz najavljene serije Defenders on počinje bitku protiv korupcije i kriminala koji izjeda njegov grad uz pomoć poznavanja veštine kung-fu i sposobnosti da prizove mističnu moć Iron Fista.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-11-23 9:31 AM) [Sadrzaj]
Napokon malo akcije ... Bilo je i vreme ... !!!     B)  gj

0   Spam
Manhunter   (2017-03-24 10:56 PM) [Sadrzaj]
Razvoj karakter: Danny/Iron Fist trebao biti u fokusu a on to nije, njegov lik nije dao dovoljno čvrstu podlogu ovaj lik je prikazao vrlo slab karakter kojim svi lako manipuliraju.. razvoj lik bio sooooo sporo Danny je napravljen da izgleda kao budala jednostavno je blag i nesiguran u sebe nema mudrosti. on ni na koji način nije ni blizu karaktera željezne šake! Stalno govori svima kako su ga redovnici trenirali 15 godina da je on veliki ratnik. Nema šanse da bi oni tako nestabilnoj histeričnoj osobi dali moč poput željezne šake.
Akcija: To je trebala biti o junaku koji ima konačnu rec o borilačkim veštinama ali Finn Jones nije na tom nivou ne može boriti on ne izgleda kao borac.. Colleen Wing se bori bolje od njega! Scene borbi su najgore koje sam vidio, što nas vraca na finn jones on nije borilački umetnik i to postavlja pitanje? zasto je bio prvi izbor za ovu ulogu..

+1   Spam
Oskar55   (2017-03-24 11:44 PM) [Sadrzaj]
Meni je serija skroz ok, s' obzirom da pratim sve superhero marvel i dc serije sasvim korektno uradjeno. Sto se tice karaktera glavnog junaka meni je bas super to sto je smotan i nesiguran u sebe, takav lik nije bio do sada ni u jednoj superhero seriji tako da mi je to sasvim super uradjeno. Sve u svemu daleko zanimljivije za gledanje od Arrowa, Flasha, LofT jer su serije vise bezveze....

0   Spam
Manhunter   (2017-03-25 2:13 AM) [Sadrzaj]
Korektno urađeno? Pisci scenaristi serije su totalno uništili lik Danny/Iron Fist je trenirao 15 godina sa najboljim monasima trenerima borilackih veština i ne samo to nego mudrost i meditaciju da bi bio spreman na sve izazove.. On se ponaša kao obicno derište sa ispadima besa histerije. Vraca se nazad bez ikakvog plana ispada totalni retard

-1   Spam
pjescic   (2017-03-24 5:53 PM) [Sadrzaj]
serija je odlicna ali samo mi je cudno da su sve epizode  poodavno izasle tacnijee 13  a da nema prevoda nego samo 4 epizode
Odgovor: Pa prevodioci prevode u slobodno vreme i kao hobi, nisu u obavezi da prevode bez prekida, u proseku izadje jedan prevod svaka 2 dana i to je ok. Inace serije retko kad prevodi vise od jednoga prevodioca posto nece niko da uzima i radi dupli posao, samo kasnije prilagode razlicitim verzijama snimka. :)

+1   Spam
dinokaka   (2017-03-24 3:43 AM) [Sadrzaj]
extra :p

+1   Spam
dd09   (2017-03-24 2:01 AM) [Sadrzaj]
Serija je vrh...

+1   Spam
vampirschi   (2017-03-24 1:08 AM) [Sadrzaj]
odlicna serija

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|