» » Lost

Lost S01E02 (2004)

Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sidneja u Los Angeles pada na napušteno ostrvo u Južnom Pacifiku. 48 putnika uspeva da preživi nesreću. Šanse da ih neko pronađe i spasi su minimalne. Preživeli moraju da se pomire s tim, ali i da se suoče s nizom izazova koji ih čekaju na ostrvu. Trude se da nauče da žive na tom neobičnom mestu. Istovremeno, moraju da se navikavaju jedni na druge, da pokušaju da funkcionišu kao tim ukoliko žele da se izvuku s ostrva i vrate svojim životima. I, moraju da se izbore sa sobom i stvarima koje su u prošlosti radili. Kroz brojne flešbekove glavnih junaka serije, upoznajemo njihove karaktere, prošlost… Ostrvo je veoma misteriozno, jer se na njemu nalaze stvari kao što su polarni medvedi, napuštene istraživačke stanice, 200 godina star brod koji se nalazi na sred ostrva, poziv u pomoć koji se vrti u krug 16 godina, i još mnogo toga.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
zajackod   (2017-12-08 10:05 PM)
Stvar se komplikuje kao u "zoni sumraka" ... !!!

0   Spam
abnegation   (2013-05-11 6:09 AM)
Ovaj sajt radi perfektno,i ne verujem da ces bolji od ovog naci...

+2   Spam
Pegaz   (2013-03-15 9:23 PM)
Ko ti je krvi kad si smotan,jos treba i da mislimo za vas, sve ti pise u uptstvima sta treba da uradis kako bih radilo! a epp radi odlicno.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|