» » Lost

Lost S01E23-24 (2004) Kraj sezone

IMDb rating
Izgubljeni

Preživjeli putnici avionske nesreće srušili su se na misteriozni otok negdje u južnom Pacifiku. Svaka epizoda prati drugog lika i njegovu priču na otoku i prije nesreće. Nevjerojatno misteriozna i dosta sapunasta (u pozitivnom smislu!) ova je serija osvojila Zlatni globus za najbolju dramsku seriju 2006. godine.

Prva sezona ima 14 glavnih likova, i snimana je na Havajima, što ovu seriju čini jednom od najskupljih serija ikad snimljenih! Kroz cijelu seriju također se prati filozofski potkontekst, imena svih likova aludiraju na velike mislioce, poput Johna Lockea, Mikhaila Bakunina, Desmonda Davida Humea i ostalih! Fora! Ah, da, serija je djelo J.J. Abramsa. 'Nough said.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0  
contritum   (2021-04-26 7:50 PM) [Sadrzaj]
Na HD link 1 se nalazi 23-ta epizoda, a na Video link 1 24-ta.

0   Spam
kepakepa   (2014-09-15 4:33 AM) [Sadrzaj]
nece da pusti
Odgovor:
Popravljeno sad, ubuduće ne spamaj po komentarima već neispravan sadržaj prijavljuj na link ispod videa koji je namijenjen za to.

0   Spam
sladja032   (2013-05-10 6:48 PM) [Sadrzaj]
Kakav je ovo limit view O.o ????

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|