» » Lost

Lost S02E23 + 24 (2005)

Izgubljeni

Preživjeli putnici avionske nesreće srušili su se na misteriozni otok negdje u južnom Pacifiku. Svaka epizoda prati drugog lika i njegovu priču na otoku i prije nesreće. Nevjerojatno misteriozna i dosta sapunasta (u pozitivnom smislu!) ova je serija osvojila Zlatni globus za najbolju dramsku seriju 2006. godine.

Prva sezona ima 14 glavnih likova, i snimana je na Havajima, što ovu seriju čini jednom od najskupljih serija ikad snimljenih! Kroz cijelu seriju također se prati filozofski potkontekst, imena svih likova aludiraju na velike mislioce, poput Johna Lockea, Mikhaila Bakunina, Desmonda Davida Humea i ostalih! Fora! Ah, da, serija je djelo J.J. Abramsa. 'Nough said.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
fokes   (2013-03-25 8:00 PM)
Sta ti nije jasno ocigledno je ona od Desmonda mala i  vidis da je placala neki tim negdje da prati elektromagnetske sile kretanja ,  da bi nasla svog Desmonda gdje je nestao zar nije logicno ??? :D :D D:D :D :D :D :D :D

0   Spam
MolderFBI   (2013-03-14 9:31 AM)
Tek mi sad nista nije jasno, ova macka na kraju to je droca od ovog sa brodom sto se zove na D??

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|