» » Lucifer

Lucifer S03E22 (2018)

Sotoni je dosadio tmuran život u paklu i dolazi da živi u Los Anđelesu da bi pomogao čovečanstvu oko problema. Svojim iskustvom i telepatskim sposobnostima pronalazi najdublje želje i misli u ljudima. Na sastanku sa devojkom u njegovom klubu, pucanje na njega i devojku ga navodi da postane konsultant policije Los Anđelesa i tako pokuša da kazni ljude za njihove zločine preko policije, zakona i pravde.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
DoomGuy   (2019-03-16 5:48 AM)

A Lucifer opet radi gluparije,šta se bojiš priznaj šta misliš o Kloi i nemoj biti kukavica.

+1   Spam
Heretic   (2018-05-01 10:57 PM)
Bunili su se vjernici da je serija stanististička i da truje omladanu zbog toga nema đavola :)

+5   Spam
Manhunter   (2018-05-01 3:05 PM)
Kada bi se Ghost Rider pojavio ispred lucifera ovaj bi zamro od straha.. Za jednog đavola totalna parodija koliko je slabo napisan, scenaristi su zaboravili da pišu seriju o gospodaru pakla a ne iritantnom srednjoškolcu

+6   Spam
Kovacic94   (2018-05-01 1:35 PM)
Kako je propala serija :( Od onakve prve sezone napravili su ispodprosjecnu csi sapunicu... Glavni lik(sam đavo), koji ima iza sebe ko zna koliko hiljada godina iskustva, redovno se ponaša kao da je izašao iz jaslica.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|