» » Maid

Maid S01E01 (2021)

IMDb rating
Mlada majka Aleks (Margaret Qualley) usred noći sa dvogodišnjom ćerkom odlazi iz prikolice u kojoj je živela sa ocem deteta. Pobegla je bez ikakvog plana za dalji život, jer više nije htela da trpi psihološko nasilje. Ispostavlja se da, iako bi sistem trebalo da pomaže ženama u njenoj situaciji, u praksi to nije lako ostvariti. Da bi imala pravo na bilo kakvu pomoć, mora da nađe posao. Zato se Aleks zapošljava kao čistačica i pokušava da na taj način izdržava sebe i ćerku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Iskra777   (2022-09-05 0:10 AM) [Sadrzaj]
Koliko ovakvih   zivotnih prica ,a da niko da sad nije napravio seriju o tome.Teska za gledanje,ali kratka,brzo se odgleda,jako poucna i obavezno gledajte do kraja.Mozda vam pomogne da na vreme prepoznate problematicne likove koji mogu da vam uniste zivot.

+2  
contritum   (2022-08-25 0:20 AM) [Sadrzaj]
Ova zadnja scena me je slomila  :( teška priča, vredna gledanja..

+2   Spam
Tamarina   (2022-08-24 11:43 PM) [Sadrzaj]
Posle nekoliko triler/misterija koje sam odgledala u poslednje vreme,jedna teska zivotna prica. :( Zanima me da li ce ova devojka uspeti da se snadje i skloni se od nasilnika zauvek. tuga

+4   Spam
hanna_h   (2021-12-01 7:19 PM) [Sadrzaj]
Serija ima vrlo realnu i tešku temu. Nije baš opuštajuća. Sve se to već dešava oko nas, primjetno ili ne, ali se dešava.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|