» » Maid

Maid S01E09 (2021)

IMDb rating
Mlada majka Aleks (Margaret Qualley) usred noći sa dvogodišnjom ćerkom odlazi iz prikolice u kojoj je živela sa ocem deteta. Pobegla je bez ikakvog plana za dalji život, jer više nije htela da trpi psihološko nasilje. Ispostavlja se da, iako bi sistem trebalo da pomaže ženama u njenoj situaciji, u praksi to nije lako ostvariti. Da bi imala pravo na bilo kakvu pomoć, mora da nađe posao. Zato se Aleks zapošljava kao čistačica i pokušava da na taj način izdržava sebe i ćerku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Tamarina   (2022-08-26 9:06 PM) [Sadrzaj]
Pakao. Isplakala sam se,ali sam verovala u nju, Stalno razmisljam kako one beleske nije ponela sa sobom,kad je odlazila,stvarno divno pise. Majka je zeznula vise puta,jos od detinjstva je napravila na osobu sa niskim samopouzdanjem,punu strahova.
A ko bi rekao da ce ova zena Regina toliko da je zavoli i pomogne joj?! Ipak u svakom zlu ima neko dobro,i obruto!!! da srce

+1  
contritum   (2022-08-26 4:17 PM) [Sadrzaj]
Uh kakva epizoda leti ne mogu verovati kako je dozvolila sebi da se vrati u ponor iz kog je uspela već da se izvuče..koliko se ona njega zapravo plašila da je bežala u sobu da se ne bi srela s njim, strašno..a on klasičan zlostavljač i pijanica, nije mogla da diše od njega..a mama Paula s jedne budale prešla na drugu.. lele a Redžina joj je na kraju ispala dobar prijatelj jer joj je pomogla :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|