» » Maid

Maid S01E10 (2021) Kraj serije

IMDb rating
Mlada majka Aleks (Margaret Qualley) usred noći sa dvogodišnjom ćerkom odlazi iz prikolice u kojoj je živela sa ocem deteta. Pobegla je bez ikakvog plana za dalji život, jer više nije htela da trpi psihološko nasilje. Ispostavlja se da, iako bi sistem trebalo da pomaže ženama u njenoj situaciji, u praksi to nije lako ostvariti. Da bi imala pravo na bilo kakvu pomoć, mora da nađe posao. Zato se Aleks zapošljava kao čistačica i pokušava da na taj način izdržava sebe i ćerku.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Iskra777   (2022-09-15 5:10 PM) [Sadrzaj]
Tamarina i contritum ,hvala sto ste me svojim komentarima zaintrigirali da odgledam seriju . :) Predobra je.    I hvala VN.

0   Spam
Tamarina   (2022-09-15 9:33 PM) [Sadrzaj]
Ejjj pa drago mi je da smo pomogli. A i ja volim da citam tvoje komentare,cesto ih vidim ispod neke serije koju gledam. Tako da hvala i tebi!!! ruza

+2   Spam
Tamarina   (2022-08-26 11:18 PM) [Sadrzaj]
Snazna devojka,verovala sam u nju,znala sam da ce uspeti!Malo sam i plakala,moram priznati,jako emotivna serija!
Ipak sam pogresila-otac se nije promenio,ima novu porodicu,primio veru ali i dalje je skotina! A ni majcu nema pomoci...nazalost!
Pomogli su joj najvise ljudi koje je onako usput upoznala,i tako to uvek biva u zivotu!
Fantasticna serija,tako istinita,realna,surova ali vredna svakog minuta gledanja!!! gj

+2  
contritum   (2022-08-26 10:40 PM) [Sadrzaj]
Lep kraj jedne teške priče..dobra serija, preporuka!  veseljak

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|