» » Medium

Medium S01E01 (2005)

IMDb rating
Radnja serije opisuje život i rad Allison DuBois (Patricia Arquette), parapsihološkog medija koji radi kao istraživač u uredu javnog tužitelja u gradu Phoenixu. Serija je snimljena po knjizi "Don't Kiss Them Good-Bye" prave Alison Duboa (Allison DuBois), koja tvrdi da može u snu komunicirati sa mrtvima i videti budućnost, povremeno čitati tuđe misli, videti stvari koje drugi ne mogu. Alison pomaže tužilaštvu svojim “darom” na mjestu zločina ili razgovara sa svedocima, a sve da bi “videla” nešto što može pomoći u istrazi. Detektiv sa kojim sarađuje prihvata da ona stvarno to može.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Vesnabv   (2021-04-07 7:35 PM) [Sadrzaj]
Ovu seriju sam davno gledala dok je išla na tv i bila sam skeptična u pogledu glavne junakinje, Alison Duboa. Potražila sam na Wikipedii i pronašla pravu, stvarnu ženu,vidovnjaka, koja je u mnogo slučajeva pomogla FBI u istrazi. Kod nas na tv nije bila cela serija, i ovom prilikom se zahvaljujem moderatoru hanna_h na postavljanju ove izvanredne serije!

+3  
DzonDon   (2021-04-04 10:15 PM) [Sadrzaj]
Hvatao je par puta na TV pre.
Dobra serija, šteta što nikad nisam pratio od početka do kraja.
Podseća na Šapat Duhova.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|