» » Medium

Medium S03E17 (2007)

IMDb rating
Radnja serije opisuje život i rad Allison DuBois (Patricia Arquette), parapsihološkog medija koji radi kao istraživač u uredu javnog tužitelja u gradu Phoenixu. Serija je snimljena po knjizi "Don't Kiss Them Good-Bye" prave Alison Duboa (Allison DuBois), koja tvrdi da može u snu komunicirati sa mrtvima i videti budućnost, povremeno čitati tuđe misli, videti stvari koje drugi ne mogu. Alison pomaže tužilaštvu svojim “darom” na mjestu zločina ili razgovara sa svedocima, a sve da bi “videla” nešto što može pomoći u istrazi. Detektiv sa kojim sarađuje prihvata da ona stvarno to može.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Iskra777   (2021-05-07 10:48 AM) [Sadrzaj]
Dobar komentar,Vesna,serija je naizgled jednostavna ali ima više slojeva i različitih poruka kao što si jako lijepo rekla.Hvala Hanna ,hvala VN. :)

+1   Spam
Vesnabv   (2021-05-03 7:43 PM) [Sadrzaj]
Vrlo blizu je horora, ali bez obzira na vašu empatiju prema drugim ljudima, epizodu valjda pogledati. Naravoučenije ove epizode, po meni, jeste u tome, što zbog  nedostatka empatije u celom kapitalističkom sistemu, arogancije i bezobzirnosti prema drugim ljudima, može doći do ovakvih situacija.

+2   Spam
hanna_h   (2021-05-03 8:18 AM) [Sadrzaj]
ova epizoda nije horor. ali je ne preporučujem osobama koje imaju puno empatije prema drugima. ostali mogu pogledati.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|