» » Medium

Medium S06E02 (2009)

IMDb rating
Radnja serije opisuje život i rad Allison DuBois (Patricia Arquette), parapsihološkog medija koji radi kao istraživač u uredu javnog tužitelja u gradu Phoenixu. Serija je snimljena po knjizi "Don't Kiss Them Good-Bye" prave Alison Duboa (Allison DuBois), koja tvrdi da može u snu komunicirati sa mrtvima i videti budućnost, povremeno čitati tuđe misli, videti stvari koje drugi ne mogu. Alison pomaže tužilaštvu svojim “darom” na mjestu zločina ili razgovara sa svedocima, a sve da bi “videla” nešto što može pomoći u istrazi. Detektiv sa kojim sarađuje prihvata da ona stvarno to može.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
nocni   (2021-06-20 10:32 PM) [Sadrzaj]
ruza

+1   Spam
jovana978   (2021-06-06 10:43 AM) [Sadrzaj]
Svi se pretvaraju da se bolji nego što jesu. Tako je i Devalos nahvalio Elenu misleći sve najbolje o njoj a njen sebičluk nema granica. Samo, nije mi jasno zašto je Elena izabrala Ariel. Ima toliko drugih čije je telo mogla da zaposedne. To joj je bila najveća greška. Alison je prava majka lavica.

+1   Spam
hanna_h   (2021-06-05 6:44 AM) [Sadrzaj]
bolesna, ali baš bolesna epizoda :(

+1   Spam
Vesnabv   (2021-06-05 9:18 PM) [Sadrzaj]
Malo je falilo da preskočim epizodu, i u pravu si, baš je bolesno.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|