» » Medium

Medium S06E03 (2009)

IMDb rating
Radnja serije opisuje život i rad Allison DuBois (Patricia Arquette), parapsihološkog medija koji radi kao istraživač u uredu javnog tužitelja u gradu Phoenixu. Serija je snimljena po knjizi "Don't Kiss Them Good-Bye" prave Alison Duboa (Allison DuBois), koja tvrdi da može u snu komunicirati sa mrtvima i videti budućnost, povremeno čitati tuđe misli, videti stvari koje drugi ne mogu. Alison pomaže tužilaštvu svojim “darom” na mjestu zločina ili razgovara sa svedocima, a sve da bi “videla” nešto što može pomoći u istrazi. Detektiv sa kojim sarađuje prihvata da ona stvarno to može.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2021-06-06 9:48 PM) [Sadrzaj]
S obzirom kakav je zdravstveni sistem u Americi, gde se samo bogati mogu lečiti, ne čudi me ovakav postupak doktora. Oni koji nisu nikada bili u bolnici, mogu pogrešno protumačiti ovu epizodu, ali to nije tako kod nas. Naravno, sociopata ima svuda, ali Amerika je velika zemlja i teško je nekada dokazati da li je neko ubica ili ne. Odlična epizoda!

0   Spam
hanna_h   (2021-06-06 7:48 AM) [Sadrzaj]
onima koji trebaju na bolničku njegu, ne preporučujem da gledaju. zbog autosugestije.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|