» » Medium

Medium S06E06 (2009)

IMDb rating
Radnja serije opisuje život i rad Allison DuBois (Patricia Arquette), parapsihološkog medija koji radi kao istraživač u uredu javnog tužitelja u gradu Phoenixu. Serija je snimljena po knjizi "Don't Kiss Them Good-Bye" prave Alison Duboa (Allison DuBois), koja tvrdi da može u snu komunicirati sa mrtvima i videti budućnost, povremeno čitati tuđe misli, videti stvari koje drugi ne mogu. Alison pomaže tužilaštvu svojim “darom” na mjestu zločina ili razgovara sa svedocima, a sve da bi “videla” nešto što može pomoći u istrazi. Detektiv sa kojim sarađuje prihvata da ona stvarno to može.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
hanna_h   (2021-06-08 6:42 AM) [Sadrzaj]
Doodstream ima manjih problema, koji su rješivi. Uglavnom, ako ne možete pokrenuti neki od mojih sadržaja, pošaljite mi ga porukom. Brzo se to može rješiti :) Jutros popravljam evo redom.

0   Spam
Vesnabv   (2021-06-07 9:55 PM) [Sadrzaj]
hanna_h hvala na obaveštenju, kukavice :D Alison mora da je ovo sanjala posle odgledane serije The Walking Dead :D

0   Spam
hanna_h   (2021-06-07 8:49 PM) [Sadrzaj]
-Prvo, uključen je prevod automatski, na svim epizodama, na ovom plejeru, kod mene. Ne trebate više tražiti prevod, da ga uključite :D

-Drugo, tema ove epizode je takva, da ću ja ipak sačekati po danu da je pregledam lele

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|