» » Mindhunter

Mindhunter S02E09 (2019) Kraj serije

IMDb rating
Radnja serije je smeštena u 1979. godinu i prati dvojicu FBI agenata, koje glume Jonathan Groff i Holt McCallany. Oni ispituju zatvorene serijske ubice kako bi rešavali aktivne slučajeve... Bazirano na knjizi Mind Hunter: Inside FBI’s Elite Serial Crime Unit Marka Olshakera i Johna E. Douglasa.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Tamarina   (2023-01-24 9:51 PM) [Sadrzaj]
"Mindhunter" je pravi biser od serije,koji izvrsno kombinuje same pocetke kriminalne psihologije,upecatljive likove,a sve uz vizuelni spektakl Dejvida Fincera.
Odlicno napisan scenario,muzika koja prati celu atmosferu,iscekivanje narednog intervjua sa zloglasnim ubicama,i nacin na koji te intervjue primenjuju u resavanju zlocina su me kupili iz prve.
Dijalozi sa ubicama su napisani po transkriptima sa orginalnih istrazivanja,sto je jedan od dokaza koliko je ova serija ozbiljno dobro uradjena.Od mene velika preporuka! gj

0   Spam
dijana111   (2019-09-15 1:22 PM) [Sadrzaj]
Odlična serija.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|