» » Money Heist

La casa de papel Aka Money Heist S02E09 (2018) Kraj sezone

IMDb rating
Tajanstveni lik po nadimku "Profesor" planira najveću i unikatnu pljačku u istoriji. Za taj poduhvat regrutuje bandu od sedam osoba koje povezuje jedna zajednička osobina: niko od njih nema šta da izgubi. "Kako ti zvuči 2,4 milijarde evra?" je pitanje koje postavlja devojci sa nadimkom "Tokio", specijalistom za pljačke koja se nalazi na poternici policije. Ona će se priključiti Profesorovoj grupi koju čine "Berlin", vođa bande, "Moskva", stručnjak za obijanja, "Rio", IT ekspert, "Najrobi", falsifikatorka, "Denver", Moskvin sin, "Helsinki" i "Oslo", dežurni snagatori.
Pet meseci brižljivog planiranja svakog detalja i mogućnosti... i konačno, 11 dana opsade sa 67 talaca u zgradi Nacionalnog zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, okruženog elitnim policijskim jedinicama će odlučiti da li će izaći iz ove samoubilačke misije kao pukovnici ili pokojnici.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0  
contritum   (2020-06-11 10:05 PM) [Sadrzaj]
Odlična epizoda! Ne mogu da verujem da je serija ovako dobra i da mi je postala draga, a koliko sam se opirao da je počnem gledati  lol   lele  Ko još nije počeo, nek počne što pre da gleda, preporučujem.. dobar kraj sezone, drago mi je da su uspeli pobeći i to sve u sekundi, oni odoše a ovi taman dolaze  lol  ps. Ne znam koji mi je par lepši Denver i Monika ili Rakel i Profa  par ups zaboravih i Tokio i Ria, ojoj lele

+2   Spam
GoranTomsk   (2018-11-29 2:02 AM) [Sadrzaj]
Serija vrh! Odgledao u dahu !

+2   Spam
edozuka   (2018-11-23 3:58 AM) [Sadrzaj]
serija je vrhunska inace pregledao na spanski kako je i snimljena serija ova engleska verzija to je sinhronizovana na engleski pomalo kvari dojam.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|