» » Money Heist

La casa de papel Aka Money Heist S04E08 (2020) Kraj sezone

IMDb rating
Tajanstveni lik po nadimku "Profesor" planira najveću i unikatnu pljačku u istoriji. Za taj poduhvat regrutuje bandu od sedam osoba koje povezuje jedna zajednička osobina: niko od njih nema šta da izgubi. "Kako ti zvuči 2,4 milijarde evra?" je pitanje koje postavlja devojci sa nadimkom "Tokio", specijalistom za pljačke koja se nalazi na poternici policije. Ona će se priključiti Profesorovoj grupi koju čine "Berlin", vođa bande, "Moskva", stručnjak za obijanja, "Rio", IT ekspert, "Najrobi", falsifikatorka, "Denver", Moskvin sin, "Helsinki" i "Oslo", dežurni snagatori.Pet meseci brižljivog planiranja svakog detalja i mogućnosti... i konačno, 11 dana opsade sa 67 talaca u zgradi Nacionalnog zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, okruženog elitnim policijskim jedinicama će odlučiti da li će izaći iz ove samoubilačke misije kao pukovnici ili pokojnici.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0  
contritum   (2020-06-26 1:55 AM) [Sadrzaj]
Najbolja serija trenutno! Odličan završetak sezone, ko će sad dočekati 5. sezonu  veseljak 

+4   Spam
Snow01   (2020-04-11 2:20 PM) [Sadrzaj]
Najjaca serija   shock

+6   Spam
paracinac1   (2020-04-08 9:16 PM) [Sadrzaj]
ne verujem koliko mocno kakav majstor moras da budes da napises scenario za ovu seriju verovatno treba IQ preko 160 biggrin

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|