» » NCIS

NCIS S11E24 (2014) KRAJ SEZONE

IMDb rating
Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.NCIS nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
6Kitober9   (2015-06-07 5:33 PM) [Sadrzaj]
Ralph Waite je bio glumac sa karizmom, šteta nije nikada dobio neku značajniju ulogu u svom životu, ali ipak je uticao na nečije živote u to ne sumnjam..

0   Spam
Vesnabv   (2015-01-13 3:32 AM) [Sadrzaj]
Eh, da. I kada naši najbliži "odu", nikada stvarno ne odu, i dalje žive u našim srcima i našim mislima:(

0   Spam
Nutella92   (2014-05-16 2:56 AM) [Sadrzaj]
Ono , ocekivala sam kao i uvek neku zanimljivu epizodu koja bude kao poslednja u ovoj sezoni , koja ce da privuce da pogledam i prvu u sledecoj sezoni, ali valjda im ponestalo ideja lol

No, ja cu svakako gledati i sledecu i bez toga
nzm

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|