» » NCIS

NCIS S12E10 (2014)

Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.NCIS nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
Vesnabv   (2015-01-15 2:23 AM)
Kada smo mladi i zdravi, i mislimo da imamo mnogo vremena ispred nas, nikad ne razmišljamo da sa voljenim osobama treba razgovarati, izgladiti nesporazume, pokazati ljubav, razumevanje i prihvatanje nekih odluka koje nam roditelji nameću. Timy je to kasno shvatio, nemojte i vi! :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|