» » NCIS

NCIS S12E11 (2015)

Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.NCIS nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
dardaneli   (2016-07-27 12:55 PM)
pohvale za samu seriju i za njeno postavljanje . gledao sam je preko kablovske ali cesto mesaju sezone ili ih repriziraju a i nema još ovih novih sezona. u svakom slučaju zablejao sam već sedam dana od prve epizode pa do sad , utepa ce me zena. ako ne završim skoro sa gledanjem.

0   Spam
Vesnabv   (2015-01-15 3:17 AM)
Serija je odlična. Veoma su objektivni u svemu, naravno, malo pristrasni kad su marinci u pitanju :) ali, nije im zameriti. Nervirao me lik Tony ispočetka, dok nisam shvatila u čemu je problem, ali mislim da će i on biti uredu :) Abby i Ducky su mi najpozitivniji likovi, i volela bih da se Ziva vrati :) Preporučujem seriju svima koji vole ovaj žanr! Čekam nastavak, i hvala VN što ste postavili ovu seriju. ruza ziveli

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|