» » NCIS

NCIS S12E13 (2015)

IMDb rating
Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.NCIS nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
kavaja26   (2015-02-13 1:34 AM) [Sadrzaj]
Vesnabv
vidim da i dalje pratis seriju,samo mi molim te reci u kom vremenskom periodu izlazi nova epizoda,jednom mesecno ili kako

gledao sam NCIS pre 2 godine i tad je bila postavljena 10. sezona,sad vidim i ima vise i upravo sam stigao do ove pa me zanima koliko se ceka na sledecu ? :)

0   Spam
Vesnabv   (2015-02-08 1:08 AM) [Sadrzaj]
Šta nam ova epizoda govori? Lično, nemam ništa protiv bilo čije seksualne opredeljenosti, ali, dokle god to ne ugrožava opstanak ljudske vrste, neka rade šta žele. Ako se ovaj trend nastavi, nestaće žena na planeti i sama svrha postojanja života izgubiće smisao.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|