» » NCIS

NCIS S13E11 (2015)

IMDb rating
Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.NCIS nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
borewyn   (2016-01-07 11:59 PM) [Sadrzaj]
Čuo sam nešto da Toni odazi (tj. glumac koji glumi tonija,michael weatherly). Kako bilo, NCIS je oličenje onoga što poštujem kod prave serije. Ima radnju, humor, napetost,akciju i najvažnije muda da se nastavi iako sve djeluje izgubljeno. Kad je ziva otišla iz serije (glumica Cote de Pablo) mislio sam to je to, nema dalje. Ali je serija ponudila odlične epizode, napetost i uzbuđenje. Sada, ironično će zvućati, baš mi je drago da je tako. Seriji daje pravu dozu ljudskosti.

0   Spam
Vesnabv   (2016-01-07 11:26 PM) [Sadrzaj]
Definitivno moja najomiljenija serija! :) Hvala VN za epizode :* vas sve

0   Spam
gogos   (2016-01-07 7:09 PM) [Sadrzaj]
hug

0   Spam
cule63   (2016-01-07 3:41 PM) [Sadrzaj]
xd

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|