» » NCIS

NCIS S13E23 (2016)

IMDb rating
Specijalni agenti NCIS-a (Naval Criminal Investigative Service), koji se nalaze pod vodstvom bivšeg marinca, Leroyja Jethroa Gibbsa(Mark Harmon), putuju svijetom kako bi istražili sve zločine koji su nabilo koji način povezani sa marincima ili mornaricom, od ubojstva išpijunaže, pa sve do krađe podmornica. Uz vođu Jethro Gibbsa u tojpostrojbi se nalaze specijalni agenti - šarmantni Anthony DiNozzo (Michael Weatherly) i nesigurni Timothy McGee (Sean Murray), te bistra Abby Sciuto (Pauley Perrette) kao vješta laborantica. 'NCIS'je dobio dvije prestižne nagrade u kategorijama najbolje serije inajbolje glazbe, te je zapažena po specijalnim gostovanjima.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0  
Nutella92   (2018-10-06 7:31 PM) [Sadrzaj]
Ne mogu da stanem sa gledanjem okac Proklet bio zaokret skrivanje

-4   Spam
Snežnalepotica   (2017-01-17 7:59 AM) [Sadrzaj]
Šta je bilo sa Serijom NCIS do sada je trebalo da je sredite
Odgovor: Ova epizoda radi, to sto ne znate da pustite je vec druga prica. Ugasite adblock, refres stranu i prevod se ukljucuje na CC. :)

0   Spam
cule63   (2016-09-22 1:27 PM) [Sadrzaj]
Hvala VN

0   Spam
Vesnabv   (2016-06-10 0:14 AM) [Sadrzaj]
Auu kako napeto! Odlična epizoda, jurim na sledeću :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|