» » NCIS

NCIS S17E20 (2019) Kraj sezone

IMDb rating
Specijalni agent NCIS-a Leroy Jethro Gibbs, bivši narednik u marincima koji ima zapanjujuću vještinu istraživanja je voditelj tima šarenih osobnosti. Gibbsu, koji je čovjek od malo riječi, treba samo pogled očima da se sve razjasni.NCIS nije samo akcijska drama. Sa velikom dozom humora serija se fokusira na ponekad kompleksne i uvijek smiješne dinamike u timu koji mora raditi zajedno u stresnim situacijama.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cule63   (2020-11-16 4:54 PM) [Sadrzaj]
Odlična epizoda Hvala VN

0   Spam
Vesnabv   (2020-08-25 11:02 PM) [Sadrzaj]
Serija me je oduševila, najbolja u ovom žanru koju sam ikada gledala. Nadam se samo da ovo nije i kraj serije, jer bi bila šteta. Hvala VN i administratorima koji su postavili ovu seriju i trudili se da je odgledamo do kraja!

0   Spam
Cupavi   (2020-04-20 2:14 PM) [Sadrzaj]
da li jemoguce da se ubaci neki plejer koji ce da radi na svim serijama i filmovima jer ovo sto ima nece da radi. hvala unapred.

+1  
Nutella92   (2020-04-20 4:31 PM) [Sadrzaj]
Ne postoji univerzalni plejer, koji će da radi i nikada se ne pokvari, veruj mi , mi bismo bili najsrećniji da ima.

Serveri su nestabilni i stalno brišu sadržaje, ali to je cena besplatnog gledanja na koje mi ne utičemo.

Mi možemo samo da kad nešto crkne, popravimo, a da bismo to mogli da uraidmo, morate da prijavljujete neispravan sadržaj u https://u.to/rusmGA koja se nalazi ispod svakog video plejera. Nakon pročitanog uputstva.

Što se tiče ove epizode konkretno, ona radi https://u.to/r_smGA i evo i drugi link https://prnt.sc/s2qngh tako da očistite keš memoriju i refrešujte ponovo. Što se tiče cele ove serije , ona je u planu za popravku iscela , nakon što zavšršim jednu pre toga :)

Ukoliko ste ljubitelj ovakvih serija, preporuka je da pogledate Criminal Minds, isto odlična :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|