» » NCIS: Los Angeles

NCIS: Los Angeles S07E09 (2016)

Ured za posebne projekte je skriveni odred NCIS-a i lociran je u Los Angelesu, California. Idu pod krinkom dublje da bi uhvatili negativce no državna tajna služba. Tim je sastavljen od: G Callen - kameleon, Sam Hanna - Callenov partner i stručnjak za nadzor, Kensi Blye - ovisnica o adrenalinu, Nate Getz - psiholog koji pomaže timu u misijama kao i kod njihovog mentalnog zdravlja. Također je timu priključen i Dominic Vail koji tek treba naučiti kako na terenu iskoristiti svoje znanje.Henrietta Hetty Lange - direktorica misije koja ne upravlja samo novčanim i materijalnim sredstvima no i samim timom.Svi zajedno, imaju prstup najnovijim tehnološkim izumima i čine što god je potrebno da uspješno odrade svoj posao.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.
Loading...
Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cule63   (2016-09-16 1:47 PM)
Hvala VN

0   Spam
Vesnabv   (2016-07-17 4:01 AM)
Gledajući ove epizode, vidim da su snimljene baš u "trendu", ako ovako nastave, neću ih više gledati. Zadnjih meseci smo toliko preplavljeni ovakvim temama u stvarnom životu, ružnim i stravičnim, da nemoram još i ovde to da gledam. Hvala VN na trudu, serija jeste bila odlična, i hvala što ste je postavili, ali mislim da ove nove epizode treba da gledaju mladi ljudi i da razmisle šta stvarno žele od života.

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|