» » Peaky Blinders

Peaky Blinders S05E02 (2019)

IMDb rating
Radnja započinje 1919. u siromašnom i prepunom kriminala predgrađu Birminghama. Vojnici koji su se vratili iz Prvog svetskog rata, politički revolucionari i bande, svi se bore za egzistenciju u industrijskom krajoliku kojeg muče ekonomski problemi. Radnja se fokusira na porodicu Shelby, čiji mnogi članovi čine najdivljiju bandu, Peaky Blinderse, koja zarađuju novce klađenjem, reketarenjem i pljačkama. Bandu vodi Tommy Shelby, najnasilniji među njima, ali njegovo vođstvo će uskoro biti testirano. Nemilosrdni viši inspektor Campbell stiže iz Belfasta da počisti grad. Osim njega u susedstvo je došla i, možda još opasnija, lepa žena zagonetne prošlosti imena Grace Burgess, koja čuva opasnu tajnu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
+1   Spam
Casper   (2019-08-27 10:06 PM) [Sadrzaj]
brutalno dobra serija

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|