» » Poldark

Poldark S05E03 (2019)

IMDb rating
Ross Poldark vraća se u domovinu iz američkog rata za neovisnost u 18. veku. Njegova porodicaj i prijatelji mislili su da je mrtav, žena koju je hteo oženiti sada je verena za njegovog rođaka, otac mu je mrtav a imovina je naslijeđena i u stanju je raspadanja. Ovo je porodicna drama, ali se usto dotiče razlika i sukoba između bogatih i siromašnih. To je doba kada ribari ne ulove mnogo ribe, rudnici bakra i kositra se zatvaraju zbog niske cene na tržištu, dok se u isto vrijeme cene režija i hrane povećavaju. Ross mora nekako učiniti svoju zemlju produktivnom, brinuti se za stanare koji se uzdaju u njega i pokušati povratiti ljubav žene koju je volio, ili naći način da živi bez nje.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|