» » Queen of the South

Queen of the South S01E01 (2016)

IMDb rating
Teresa Mendoza rođena je u Culiacánu na obali Pacifika. Ulice njezinog gradića pune su dilera, lopova i korumpiranih policajaca koji su u stanju ubiti bilo koga da ne izgube kontrolu nad trgovinom kokaina između SAD-a i Kolumbije. Ipak u takvom okruženja mlada Teresa proživljava najljepšu ljubavnu priču s odabranikom svog srca, pilotom koji ima tajni život. No uskoro telefon zazvoni, a Teresa se mora suočiti s gorkom sudbinom, njezin odabranik je ubijen, jer je odao previše tajni narko dilera Epifania Varga. Sada su njegovi pomoćnici u potrazi za Teresom te je žele ubiti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
cule63   (2019-09-11 3:51 PM) [Sadrzaj]
Odlična epizoda

0   Spam
dondon   (2018-07-18 10:44 AM) [Sadrzaj]
Cudo jedno ove meksikanke sve male i guzate. Serija nije losa. Dosta naivno odradjena.

0   Spam
Forewer   (2016-07-12 11:37 AM) [Sadrzaj]
Ova serija postoji na spanskom zove se Kraljica Juga glavna glumica je Teresa Mendoza ali ova prerada i prava nemaju bas puno stvari iste mnogo se razlikuju samo sto je prava verzija bolja... A nadam se da ce biti i ova...

+1   Spam
_zvezdica_   (2016-07-12 8:31 AM) [Sadrzaj]
Drago mi je da ste ubacili ovu seriju....Odlicna je...

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|