» » Queen of the South

Queen of the South S02E10 (2017)

IMDb rating
Teresa Mendoza rođena je u Culiacánu na obali Pacifika. Ulice njezinog gradića pune su dilera, lopova i korumpiranih policajaca koji su u stanju ubiti bilo koga da ne izgube kontrolu nad trgovinom kokaina između SAD-a i Kolumbije. Ipak u takvom okruženja mlada Teresa proživljava najljepšu ljubavnu priču s odabranikom svog srca, pilotom koji ima tajni život. No uskoro telefon zazvoni, a Teresa se mora suočiti s gorkom sudbinom, njezin odabranik je ubijen, jer je odao previše tajni narko dilera Epifania Varga. Sada su njegovi pomoćnici u potrazi za Teresom te je žele ubiti.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
mushmula   (2019-11-21 10:10 PM) [Sadrzaj]
Zbog cega ne mogu besplatno da gledam sadrzaj sajta? uvek izlazi prozor gde treba da upisem broj telefona i napisano je koliko koja mreza naplacuje

0  
Nutella92   (2019-11-21 10:22 PM) [Sadrzaj]
Ispod ovog objasnjenja http://prntscr.com/q09uu4 ti je video za gledanje , pa usput da nas ne pitas dva puta procitaj i objasnjenje :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|