» » Resident Alien

Resident Alien S01E06 (2021)

IMDb rating
Prezanimljiva serija koja prati vanzemaljca po imenu Harry, koji preuzima identitet doktora iz malog grada u Koloradu i polako počinje da se bori sa moralnom dilemom svoje tajne misije na Zemlji. Budući da se iznenada dogodio niz čudnih ubistava, Harry je pozvan zbog svoje medicinske stručnosti. Ali lokalni šerif i njegovi zamenici malo znaju, da “Harry” je vanzemaljac koji se pokušava predstaviti kao čovek. I istini za volju, on zapravo ne radi dobro svoj posao. Došavši s tajnom misijom, Harry započinje živeti jednostavnim životom … ali stvari postaju pomalo kamenite kad krene rešavati lokalno ubistvo i shvati da se mora asimilirati u svoj novi svet. Dok to čini, počinje se rvati s moralnom dilemom svoje misije i postavljajući velika životna pitanja poput: “Vredi li ljude spasiti?” i “Zašto presavijaju pizzu pre nego što je pojedu?”
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|