» » Scandal

Scandal S01E01 (2012)

IMDb rating
Najnovija drama Scandal Shonde Rhimes ("Uvod u anatomiju", "Privatna praksa") smještena je u Washington, u sami centar svjetske političke moći. Bivši savjetnik za medije predsjednika SAD-a, Olivija Poup (Keri Vašington), posvjećuje se zaštiti podataka ličnosti ostalih važnih ljudi. Nakon što je napustila Bijelu kuću, otvara sopstvenu kompaniju, nadajući se novim počecima - kako u poslu, tako i u privatnom životu.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
necca   (2015-03-16 10:11 PM)
Serija je mnogoo dobraaa!!!!

0   Spam
henasunshine   (2014-04-15 10:09 PM)
preporucujem ovu seriju,ovaj je komentar za one koji traze novu seriju za gledanje,dobar triler,jedan od bojih koje sam gledala.inace serija je vrlo popularna u americi i velika je gledanost kod njih.

0   Spam
nevermind19   (2014-03-21 4:46 PM)
hvala,hvalaa vam......serije je predobra i zanimljiva...preporuka :D

0   Spam
Dunjabi   (2014-03-19 0:21 AM)
VRH serija,politički sex triler ...shonda rhimes kraljica sjajnih serija

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|