» » Scandal

Scandal S03E11 (2014)

IMDb rating
Najnovija drama Scandal Shonde Rhimes ("Uvod u anatomiju", "Privatna praksa") smještena je u Washington, u sami centar svjetske političke moći. Bivši savjetnik za medije predsjednika SAD-a, Olivija Poup (Keri Vašington), posvjećuje se zaštiti podataka ličnosti ostalih važnih ljudi. Nakon što je napustila Bijelu kuću, otvara sopstvenu kompaniju, nadajući se novim počecima - kako u poslu, tako i u privatnom životu
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici kao što ste mogli primetiti došlo je do gašenja najpopularnijih servera: Openload, Streamango, Verystream itd što je uzrok brojnog neispravnog sadržaja. U toku je prebacivanje na nove servere počevši od najpopularnijeg sadržaja. Hvala na razumevanju.


Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
0   Spam
andjelina67   (2015-01-01 9:51 PM)
Do pre tri dana sam normalno gledala seriju ,,scandal,,ali od tada ne mogu.Svaki put mi se otvorio prozor sa ,,javom,,i klikom na ,,run,,sve je bilo u redu.Sada ne ide.Instalirala sam ponovo ,,javu,,overila je ,restartovala int.i pokrenula je ali serija se ne ptvara.Gde grešim?

0   Spam
stella79   (2014-11-10 5:46 PM)
Kad ide sljedeca? Vidim da na nekim sajtovima ima i 4. sezona :)

Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|