» » Star Trek: Deep Space Nine

Star Trek: Deep Space Nine S03E16 (1995)

IMDb rating
ROPHET MOTIVE : Zek, ferengijski veliki nagus, dolazi na DS9 zbog važnoga zadatka. Quarku odaje da nanovo piše pravila stjecanja. Quark i Rom su oduševljeni i čitaju ih nadajući se da će tako imati prednost u stjecanju profita, no razočarano ustanovljuju da su pravila suprotna onima koja su dotada bila na snazi. Dok Rom slijepo vjeruje nagusu, Quark sumnja da se nešto krije iza toga i počinje istraživati. Nova pravila stjecanja za suvremene Ferengije počinju ovako: Pravilo br. 1: Žele li povrat svoga novca, dajte im ga. Pravilo br. 10: Pohlepa ne postoji. Pravilo br. 21: Nikada ne pretpostavi profit prijateljstvu. Pravilo br. 22: Sjaj latinuma tamni, a obitelj je vječna. Pravilo br. 23: Novac nikada ne može zamijeniti dostojanstvo. Pravilo br. 285: Dobro djelo nagrada je samo po sebi.
Read more
Vojvodina Net ima funkciju pretraživaca linkova. Naš sistem iskljucivo indeksira linkove ka drugim sajtovima, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našim serverima.


Poštovani korisnici uputstvo kako pustit prevod na VIDEO LINK 2 Serveru mozete pogledati na linku: UPUTSTVO!Prijavi neispravan sadržaj Informacije o serijama Pomoc oko filmova
Samo registrovani korisnici mogu upisivati komentare.

|